Skip to content
Dalmatia coast

Kako nas pronaći?

Informacije gdje se nalazimo i kako doći do Apartmana Marijan u Baškoj Vodi.

AUTOCESTA A1:
Ako dolazite autocestom A1, vozite u smjeru Splita i Dubrovnika. Nakon što prođete Split (izlaz Dugopolje), nastavite voziti još nekih 45km u smjeru Dubrovnika sve do izlaza Zagvozd. Na ovom izlazu će Vam biti naznačeni izlazi za Brela, Bašku Vodu i Makarsku. Nakon što izađete s autoceste, morat ćete proći novootvorenim tunelom Sv. Ilija. Nakon tunela imate još samo 2km do Baške Vode.
Ukoliko želite izbjeći plaćanje tunela, izađite na izlaz Šestanovac (prije Zagvozda) i pratite prometne znakove za Makarsku. Baška Voda se nalazi 10km prije Makarske.
Korisni brojevi:
HAK-pomoć na cesti: 1987
HAK-stanje na cestama: 072 777 777


ZRAČNA LUKA:
Zračna luka Split je smještena 65km od Baške Vode. Put do Baške Vode je veoma jednostavan. Samo se držite prometnih znakova za Dubrovnik i ostanite na magistrali.


ŽELJEZNICA:
U centru Splita je smješten Željeznički kolodvor. Udaljen je oko 50km od Baške Vode. Putovanje dalje možete nastaviti autobusom.


AUTOBUSNI KOLODVOR:
Autobusni kolodvor smješten je odmah pored željezničkog kolodvora. Ukoliko ne stignete na direktni autobus za Bašku Vodu, neki prijevoznici koji voze za Makarsku ili Dubrovnik stanu na sam ulaz u Bašku Vodu. U tom slučaju mi dolazimo po Vas.


DRŽAVNA CESTA:
Samo pratite prometne znakove u smjeru Splita i Dubrovnika. Poslije Omiša će početi prometni znakovi za Makarsku a potom i Bašku Vodu. Karta HAC.

Back To Top